Over ons

Al meer dan 40 jaar specialist helpen wij u bij autoschade in Waalwijk, Oosterhout én Udenhout!

Klanttevredenheid 9.0
tevreden

Dat is snel geregeld

Onze diensten

100% kwaliteit

Ieder A.A.S. schadeherstelbedrijf is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat zij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie.


Beoordelingen

Gemeten via onafhankelijk onderzoeksplatform

tevreden

10

Zeer goede ervaring , erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Vakkundig bedrijf, echt een aanrader! Vriendelijk bedankt voor de zeer goede service.

9

Afspraak gemaakt, weg gebracht en een gelijkwaardige leenauto, heel netjes gemaakt en gepoetst terug. Zeer tevreden over de afhandeling en de gemaakte reparatie.

9

Snelle afandeling rechtstreeks naar de verzekeringsmaatschappij. Leenauto staat klaar Ze denken mee met je personlijke situatie.

10

Mijn ervaring met Hans van Mierlo Autoschade is uitstekend. Het herstel zag er prima uit. Tevens een fijne leenauto gehad.

10

Prima geholpen, klantvriendelijk. Ze denken echt met je mee. Ook bij een volgende schade ga ik haar Van Mierlo!

Over ons

Hans van Mierlo Autoschade, al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in auto(ruit)schadeherstel, heeft vestigingen in Waalwijk, Udenhout en Oosterhout. We zijn lid van de coöperatie Allround Automotive Solutions en lid van het Focwa Garantiefonds.
Onze 35 medewerkers zijn allrounders die u na een aanrijding weer snel op weg helpen. Vakkundig wordt de schade hersteld aan elk merk en type auto. Met de juiste middelen én binnen de afgesproken termijn.

Doorzoek de website