<
>
STER IN VOORRUIT
Een ster in uw voorruit kan altijd voorkomen. Een klein steentje op de weg en pats, de ster zit in de voorruit. Vervelend, want een sterretje blijft niet altijd klein. Een ster in uw voorruit kan snel groter worden en voor problemen zorgen. Bij Hans van Mierlo Autoschade zorgen we voor snel herstel van de ster in uw voorruit in Kaatsheuvel, Loon op Zand, Waalwijk of omgeving. Een klein sterretje repareren we in een halfuur met onzichtbare hars. U kunt dan direct verder.

Is de ster in de voorruit groter dan een euro? Dan zullen we de ruit moeten vervangen. Neem uw auto met de ster in uw voorruit vanuit Tilburg, Sprang Capelle, Waspik of de regio mee naar ons en wij bestellen direct de juiste ruit. De ruit vervangen duurt één dag. Dat is een van de vele bewijzen van ons hoog serviceniveau. Ook de kwaliteit van ons werk is gegarandeerd: we beschikken over de certificering ISO 9001:2000 en zijn lid van het FOCWA Eurogarantfonds.

Een ster in de voorruit van uw auto snel verholpen? Hans van Mierlo Autoschade zorgt voor een professionele een kwalitatieve reparatie, ook in Drunen, Waspik en Loon op Zand. U kunt ons bereiken voor meer informatie op 0416 651100. Als u wilt mailen, kan dat via info@hansvanmierlo.nl.