<
>
RUITSCHADE
Steentjes op de weg. We hebben er allemaal wel eens mee te maken. En dan is een sterretje al snel het gevolg. Of misschien wel een grotere barst. Voor iedere vorm van ruitschade hebben wij bij Hans van Mierlo Autoschade de juiste oplossing. Als specialist in ruitschade in omgeving Waalwijk kunnen we een sterretje direct opvullen met nagenoeg onzichtbare hars. Hiermee is uw ruitschade binnen een halfuur verholpen. Vooraf een afspraak maken, is het snelste, of u nu in Drunen, Loon op Zand of Waspik woont.

Is uw ruitschade groter dan grofweg een euro, dan is hars geen oplossing meer. We zullen de ruitschade dan verhelpen door uw gehele ruit te vervangen. Als u langskomt met uw ruitschade, zorgen wij voor bestelling van de juiste ruit en maken we een afspraak voor de vervanging. Deze duurt één dag. Vervangend vervoer, is vanzelfsprekend, evenals onze kwaliteit. Met ons lidmaatschap van het FOCWA Eurogarantfonds en een ISO 9001:2000-certificering bevestigen we onze professionaliteit.

Ruitschade in omgeving Tilburg, Sprang Capelle, Kaatsheuvel en Waalwijk? Hans van Mierlo Autoschade staat voor u klaar. Een afspraak maken of informatie inwinnen? Wij staan voor u klaar op 0416 651100. Mailen kan naar info@hansvanmierlo.nl.