<
>
AUTOSCHADEHERSTEL
Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker in het verkeer. Als u schade aan uw auto oploopt, wilt u het liefst zo snel mogelijk weer op weg. Bij Hans van Mierlo Autoschade bent u aan het juiste adres voor autoschadeherstel in Tilburg, Waalwijk, Sprang Capelle en Kaatsheuvel. Wij zijn al 35 jaar specialist op het gebied van autoschadeherstel en werken samen met nagenoeg alle verzekeraars om de autoschadeherstel zo snel mogelijk te realiseren.

Heeft u uw auto dagelijks nodig? Geen probleem. Want als u kiest voor autoschadeherstel bij Hans van Mierlo Autoschade, dan krijgt u altijd vervangend vervoer. Daarbij zijn alleen de benzinekosten voor uw rekening. Autoschadeherstel bij Hans van Mierlo is ook een garantie voor zekerheid. Wij zijn ISO 9001:2000 gecertificeerd en lid van het FOCWA Eurogarantfonds. Met twintig allrounders op het gebied van autoschadeherstel in dienst helpen wij u dus snel weer op weg, ook in Waspik, Drunen en Loon op Zand.

Voor professioneel autoschadeherstel in Tilburg, Waalwijk, Sprang Capelle en Kaatsheuvel en dienstverlening van een hoge kwaliteit, gaat u in zee met Hans van Mierlo Autoschade. Meer weten? Bel ons op 0416 651100 of mail ons via info@hansvanmierlo.nl