<
>
AUTOSCHADE
Autoschade is erg vervelend. Zeker als u uw auto dagelijks nodig hebt, wilt u de autoschade zo snel mogelijk verholpen hebben. Voor iedereen met autoschade in Waalwijk, Drunen en Waspik is er één adres waar u verzekerd bent van optimale dienstverlening en snelle service: Hans van Mierlo Autoschade. Ook als u in Kaatsheuvel, Tilburg of Sprang Capelle woont, zijn wij uw beste optie bij het herstel van uw auto. Daarvoor hebben wij overeenkomsten met zo goed als alle verzekeraars.

Onze ervaring is in 35 jaar opgebouwd, waardoor wij ons met recht specialisten in autoschade voor de regio Tilburg mogen noemen. Daarbij weten we wat voor u belangrijk is. Vervangend vervoer is voor ons vanzelfsprekend. En de kwaliteit is gegarandeerd door ons lidmaatschap van het FOCWA Eurogarantfonds en onze zijn ISO 9001:2000-certificering. Onze twintig allrounders kunnen iedere vorm van autoschade rondom Waalwijk, Loon op Zand, Drunen en Waspik aan.

Autoschade en toch snel weer op weg? Bij Hans van Mierlo Autoschade zorgen we voor de beste service. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons bereiken via 0416 651100. Een mailtje sturen kan ook via info@hansvanmierlo.nl.